Посебна причина не им е потребна: Јелена Ѓоковиќ се огласи и разнежни многумина (ВИДЕО)

12 ноември, 2020
h_54994679_1000x0

АТП на својот Твитер профил сподели видео од финалните мајстори во Лондон, кое се игра од 15 ноември. Како одлична најава, тие ја искористија размената на нежност помеѓу Новак и Јелена Ѓоковиќ.

Не помина многу време, а сопругата на првиот рекет во светот се огласи и реагираше ентузијастички со заљубените емотикони. Набргу потоа, самиот Ноле одговори и испрати идентичен емотикон. Секој ден е вистински ден за љубов, и ова видео го потврдува тоа.