Новак и Јелена Џоковиќ добија прашање од познат геј активист: Во која секта сте Џоковиќи- Антиваксерска или Рамноземјашка? Доби одличен одговор :)

20 април, 2020
naslovna

Геј активист и новинар Предраг Аздејковиќ се вклучи во актуелните коментари за Новак Џоковиќ, во врска со неговата изјава за потенцијалната вакцинација со коронавирусот, како и за објавите од него и неговата сопруга Јелена во врска со нивната исхрана и начин на живот, што е малку чуден и неразбирлив за многумина во Србија.

Па, Аздејковиќ реши да го коментира Џоковиќ во прилично навредлив контекст:

Се разбира, коментарите на неговата објава не изостанаа.