Новак и се заблагодари на Јелена за новата фризура со дупки! ?

23 април, 2020
Novak

Најдобриот тенисер на светот, Новак Џokокович, долго време ја пуштал својата коса, одбивал да и даде на својата цопруга да му ја скрати, но на крајот се откажал и попуштил. ?

Toj вчера се пофали со својата нова фризура во живо со Шервин, а во денешното пренесување во живо на социјалните мрежи, му се придружи и Јелена, на која јавно и се заблагодари за неговиот нов имиџ.

„Задоволен сум од мојата нова фризура, љубов, благодарам. Можеш да отвориш салон за убавина кога ќе заврши оваа ситуација”, ја пофали Ноле неговата сопруга, која ја прифати шегата.

„Во ред, едноставно не ја завртувај главата, за да не се видат дупките од позади“, се пошегува Јелена. ?

https://www.instagram.com/p/B_Ug-Lnl1Qb/