Новак пред Јелена бил во врска со одбојкарка од Краљево: Мајката на Новак за неговите врски и исхраната за која не се согласува

5 мај, 2020
новак

Мајката на најдобриот светски тенисер Дијана Џоковиќ во емотивна исповед го допре љубовниот живот на нејзиниот син Новак.

Таа исто така раскажа каков бил во тинејџерскиот период.

“Тој како млад човек што се занимава со оваа работа немаше време за забава. Тој повеќе беше на пат отколку дома. Ја запознав неговата девојка. Мислам дека беше одбојкарка од Краљево. Подоцна се запознавме со Јелена и тоа е тоа. Мислев дека ќе биде исто, дете, имаш 18 години, никогаш не ми падна на памет дека ќе се ожени “, рече Дијана во исповед за шоуто„ Мајка на шампионите “во Арена Спорт, додавајќи:

“Но, тој го поби моето мислење и на крајот се ожени со Јелена. Тој немше многу девојки, барем јас така знам. Откако се ожени, не се мешам во нивната манџа, тој е тој што одлучува. Околу исхраната не се согласувам со нив, но тој секогаш прави како што смета дека е најдобро “, рече Дијана Џоковиќ.