Откажано славењето на 94 тиот роденден на Кралицата Елизабета

19 април, 2020
Откажано славењето на 94 тиот роденден на Кралицата Елизабета

Заради пандемијата од корона кралицата реши традиционалното салутирање со топови да биде откажано. Иначе Кралицата Елизабета полни 94 години оваа недела. Нека и е среќен роденденот на баба Бетка и дај боже и сите ние да поживееме толку 🙂