Оваа балада Цеца му ја посвети на Аркан: Сеќавањата никогаш не умираат, а љубовта живее!

18 април, 2020
цеца

Цеца на Инстаграм сподели видео од својата најтажна балада која му ја посветила на покојниот сопруг Аркан. На 17.04.1952 година е роден Жељко Ражњатовиќ, а Цеца се присетила на еден од нејзините настапи кој трогна многумина.

“Сеќавањата никогаш не умираат, а љубовта живее…17.04.1952…Летај горе сам, не гледај нè долу”, напишала Цеца и со тоа ги разнежнила своите следбеници.