Оваа згодна плавуша се соблече за фотографирање – А кога нејзиниот татко дозна за тоа се самоуби! Ова ја прогонува до ден-денеска!

19 мај, 2020
1

Лордана Циву беше гола на насловната страница на списание, но нејзините жешки фотографии не се она што предизвика огромна прашина. Имено, како што пренесуваат странските медиуми, нејзиниот татко се обесил во својот дом неколку месеци од објавувањето  на фотографиите, потресени од овој потег на неговата ќерка. Го нашла обесена затоа што еден ден отишла да го посети, и таа сè уште е прогонувана од целата ситуација.

Таа истакнува дека не знаела дека, како што вели, тој е човек со толку психички слаб да си го одземе животот заради нешто што е толку тривијално.

„До моментот кога се соблеков со татко ми, имав многу добра врска. Од моментот кога ме виде гола на насловната страна, сè се смени. Тој се лути и воопшто не сакаше да разговара со мене“, откри во една прилика.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

„Никогаш не помислив дека е психички слаб човек и дека ќе може да стори нешто такво заради нешто тривијално“, рече таа.

„Тој не остави проштална порака … Сите рекоа дека бил весел се до последениот момент, па неговата смрт остана мистерија“, заклучи убавицата.