Овој спот направи кавга на YouTube! Што ќе кажете за спотот на оваа пејачка?

17 април, 2020
sara

Пејачката Сара Џо објави видео за песната „Кажи ми“ – сега ајде да разговараме малку за КАКО ДОБРО таа изгледа во него?

Пејачката Сара ја искористи оваа „наметната пауза“ за да им угоди на сите што ја сакаат нејзината музика.

Таа сними видео запис за песната „Кажи ми“ во кој танцува со партнерот, но и покажува зошто важи за една од најатрактивните пејачки на српската сцена.

Излишно е да се зборува за нејзините вокални способности, па преку „Кажи ми“ ќе се позанимаваме со танго, но и со шокантниот крај на видеото.

На крајот на видеото, Сара се појавува во костум „жена змија“ и искрено, никој не го очекуваше овој крај. На нејзиниот канал на YouTube има расправа дали Сара е подобра во првиот или во вториот, „подинамичен“ дел од видеото. Што велите? Дали ви се допаѓа песната и новиот спот?