Парис Хилтон прв пат проговори за траумите од детството

20 август, 2020
nm


Судејќи според описот на документарецот „Ова е Парис“, филмот ги открива тајните на минатото на Парис Хилтон. Во филмот, наследничка на мултимилионски богатство се појавува како обичен тинејџер кој се соочува со траума. Целта е филмот да и ’покаже на публиката што всушност се крие зад нејзината слава и гламурозниот животен стил. Исто така, во рамката ќе биде Ники Хилтон, сестра на Париз, како и нивната мајка, Кети Хилтон. За време на гостувањето на „The Talk“ во март, Парис рече дека снимањето на документарецот е „многу терапевтско“ за неа.


„Почнав да размислувам за моето минато и за што минав и сфатив колку тоа влијае на мојот живот и колку долго ја чував таа траума во мене. Кога луѓето го гледаат овој филм, тие ќе се сретнат и со мојата друга страна. Филмот ми помогна да откриам многу за себе “, рече таа.