Пензионерите плачеле од среќа: Дошле на каса да платат, но сметката била веќе подмирена! Чие дело е ова?

11 април, 2020
naslovna

Тајлер Пери, американскиот актер и продуцент, направи брканица во еден маркет.

Поточно, тој им ги плати сметките на сите постари граѓани, а тие немаа идеја кој го сторил тоа.

“Дојдов во продавница. Побрзав да добијам сè што ми требаше. Мило ми беше кога видов дека има доволно тоалетна хартија, јајца, брашно … Откако ми беа искуцани сите артикли, касиерката рече дека Тајлер Пери ја платил сметката. Беше 7 часот наутро, јас го немав испиено утринското кафе, па затоа мислев дека сонувам “, вели еден од среќните клиенти.

„Добри луѓе има насекаде. Тајлер го докажа тоа низ годините“, „Доказ дека хуманоста се уште постои“, „Прекрасен гест“, коментираа луѓето на социјалните медиуми за овој потег на Тајлер.