Пирс Броснан раскажа интересна приказна додека пиеле се Тарантино за потенцијален Џејмс Бонд филм

22 април, 2020
Насловна

Пирс Броснан, за време на гледањето во живо на првиот филм за Бонд, “Goldeneye”откри дека имало време кога тој и Квентин Тарантино се состанале за да разговараат за можноста за филм за Џејмс Бонд. И покрај тоа што никогаш не се појави потенцијално неверојатен филм, 66-годишниот актер и Квентин се собраа со своите тимови за да разговараат за потенцијалот на филмот.

Броснан тврди дека средбата се случила по успешно објавување на „Kill Bill Volume 2“, а Квентин сакал да се сретне, па тој еден ден одлетал во Холивуд и разговарал со режисерот во хотелското лоби на хотелот„Четири сезони“

Броснан рече дека тој и Квентин заедно пиеле повеќе пијалоци додека не се опијат обајцата. Броснан му рече дека смета дека Џејмс е најдобриот Џејмс Бонд и очајно сакал да создаде филм 007. Режисерот со воодушевување замавнуваше на масата, правејќи секаков вид на бучава, но Пирс не сакаше да му каже да се смири затоа што тоа беше Квентин Тарантино. Броснан рече дека се вратил во неговиот дом да им пренесе на продуцентите за потенцијалната соработка, но „не требало да биде“.