Поранешниот ерген конечно заплови во љубовта!

11 октомври, 2020
ерген

Конечно се смири?

Актерот Хју Грант со неговата сопруга, продуцентката Ана Елизабет Еберстајн, минаа опуштени денови во Венеција, каде уживаа и во романтично возење со гондола. Парот, кој го смени брачниот завет пред две години, направи неколку селфи фотографии за да овековечи заеднички моменти, а 60-годишниот неодамна призна дека е пресреќен што повеќе не е сам. „Мислам дека почнувам да се претворам во нешто застрашувачки ерген кој е опседнат со голф. Искрено, мило ми е што оваа личност веќе нема никаква врска со мене “, рече Британецот, кој од 2011 до 2018 година имаше пет деца, три со сопругата и две со поранешниот партнер Тинглан Хонг.