Прекарите на Принцот Хари и Меган Маркл помеѓу нив се едноставни, но сепак слатки

25 април, 2020
Naslovna

Покрај фактот дека тие се Војводата и Војвотката од Сасекс, принцот Хари и Меган Маркл се всушност многу како повеќето парови. Тие одмараат заедно, тие тоа го покажуваат, па дури и имаат симпатични прекари еден за друг.

Иако можеби не се вообичаени „бебе “ или „бебуш“, тие сепак се практични и симпатични. Веќе знаете кое е едно од имињата на миленичиња на Меган за Хари, бидејќи таа всушност дозволи да и се испушти за време на интервјуто за 2019 година, претставено во документарецот ИТВ, Хари и Меган: Африканско патување. Во чест на втората годишнина од свадбата на Хари и Меган на 19 мај, видете ги предните слатки прекари за двојките.

Прекарите на Меган од страна на Хари:

  •  М: Војводата од Сасекс јасно сака да ги одржува работите едноставни бидејќи наводно ја нарекува својата сопруга „М“
  • Мег: Додека се обидуваше да го привлече вниманието на Меган за време на кралскиот ангажман во 2018 година, Хари се слушна како ја нарекува „Мег“.

Прекарот на Хари од страна на Меган:

  • Љубов моја: Кога Хари и Меган присуствуваа на специјалниот перформанси за прибирање финансиски средства на мјузиклот Хамилтон во 2018 година, војвотката од Сасекс се слушнала користејќи го името на домашно милениче кога се свртела за да се увери дека не го блокира погледот на Хари.

Х: За време на документарниот филм за ИТВ 2019 Хари и Меган: Африканско патување, Меган дозволи да се лизне дека нејзиниот прекар за Хари е едноставно „Х“ „ Долго време му велев на Х“, рече таа, пред да му шепне, „така јас го нарекувам“. Меган, исто така, често носи ѓердани со иницијали на нејзиниот сопруг на нив.