Профил на Инстаграм кој ги открива сите тајни на совршениот изглед на славните – од Фотошоп до пластична хирургија

18 април, 2020
76359-page

Откриваме што сакаат да кријат славните на своите профили на Instagram. Иако можеби не изгледа, познатите личности не се многу различни од нас – и тие се само луѓе и имаат свои несигурности.

Овие несигурности можат да се појават со фактот дека славните постојано живеат под будното око на папараците, фотографите и публиката.

Проверете го профилот на Инстаграм подолу, кој ги открива сите тајни на славните, што нашето неискусно око веројатно не би ги забележало никогаш. Ова е профилот на Инстаграм на Celebface, кој моментно има дури 1,3 милиони следбеници, со само една едноставна реченица во описот на профилот: Добредојдовте во реалноста.

Токму оваа реченица го води овој профил. Таа има за цел да покаже како одблизу изгледаат нашите омилени актерки, пејачи и блогери, кои претрпеле естетски корекции на нивните лица и тела, кои ги ретушираат нивните фотографии и што точно поправаат на нив. Проверете ги фотографиите што не изненадија најмногу.