Првата насловна на „Вог“ за Сторми! Кајли Џенер ја покажа куќата вредна 36,5 милиони долари

17 јуни, 2020
сфддгд

Кајли Џенер и ќерката Сторми се насловните sвезди на 24-то издание на Вог во Чехословачка овој месец. На само двегодишна возраст, тоа е огромно достигнување што таа позира со мајка си додека се во карантин во нејзиниот дом од 36,5 милиони долари во Холмби Хилс, Лос Анџелес. Vogue CS го откри дуото поставено за списанието преку Zoom со браќата Морели кои ги направија фотографиите.

Кајли и Сторми моментално уживаат во семејно патување во Вајоминг и престојуваат во ранчот на Ким и Канје од 14 милиони долари.