Први фотографии од синот на Стојанче Стоилов

22 август, 2020
stole 2

Ракометниот репрезентативец Стојанче Стоилов и неговата сопруга Деница се реализираа во улогата на родители на 19-ти август.

Малиот Бојан е првата среќа за младиот брачен пар, a бременоста на Деница минала без никакви проблеми.