Разговарам со сите, од затвореници до чудни мажи! Позната актерка бара момче преку онлајн апликација!

16 април, 2020
akterka

По два неуспешни бракови и неколку неуспешни врски, добро познатата американска актерка Шерон Стоун призна дека решила да најде нова љубов преку апликација за запознавање.

„Јас се допишував со сите, од поранешни затвореници, до друштвени чидаци кои претпочитаат да поминуваат повеќе време со кучиња отколку со луѓе“, рече таа и призна дека во моментот се допишува со воздухопловен инженер.

„Почнав да ги добивам главните улоги дури откако се соблеков за Плејбој“, рече таа.

„Тоа беше многу интересна ера пред 20 години. Мел Гибсон, кој е три години постар од мене, мислеше дека сум премногу стара за да глумам со него“, додаде таа.

И покрај тоа што има 62 години, таа сепак ја одржува линијата, а открила и дека долго време се борела да го достигне тоа тело.

Шерон се омажи за сценаристот Мајкл Гринбург во 1984 година. Тие беа заедно до 1987 година. Од 1998 до 2004 година беше мажена за новинарот Фил Бронштајн.