Развод тежок 500 милиони: Амал и Клуни одлучија да стават точка на бракот, а еве што доведе до крах

4 мај, 2020
џорџ

Брачна двојка која ја чува својата приватност и семеен живот надвор од очите на јавноста, наводно се разведува, а сето тоа заради последиците од пандемија на коронавирусот и животот во изолација.

– Џорџ не е навикнат некој да му наредува и не го толерира тоа, а Амал започна да ја гуши целиот однос и не и се допаѓа што мора постојано да се расчистува по него – рече извор за медиумите, додавајќи дека и двајцата се подготвени за развод, тежок 500 милиони долари.

Животот во изолација и пресуди на славната двојка, кои во бракот ги добија двегодишните близнаци Ела и Александар.

Сепак, сè уште нема официјална потврда за наводите и со оглед на тоа што за нивниот развод веќе се пишуваше во неколку наврати, овие информации, сè додека не станат официјални, не треба да ги сфаќаме за сериозни, јавуваат медиумите.