Роналдо покажа како го поминува своето време во карантин, следбениците се воодушевени

14 мај, 2020
Насловна

Кристиано Роналдо неодамна се врати во Торино и мора да остане во карантин две недели. Пред неговата вила е уреден простор за играње, а бидејќи сега може да тренира само таму, Роналдо играше фудбал со својот 9-годишен син Кристијано Јуниор.

„Каков татко, таков син“, напиша фудбалерот под видеото во кое му покажува на својот син како да го користи десното и левото стапало при удирање на топката.