Сакам засекогаш да бегам од себе! Наташа реши да ги покаже своите фризерски способности

30 април, 2020
natasa bb

Наташа Беквалац реши самата да се офарба, па на сите им објасни зошто.

Имено, за време на пандемијата на корона вирусот, пејачката не успеала да оди во фризерски салон, па призна каква и е природната коса.

„Денес ќе фарбам сама, бидејќи не можам да го поднесам фактот дека сум бринета, сакам да бегам од себе засекогаш во сите сегменти“, напиша Наташа, и додаде смешни емотикони.