САНДРА БУЛОК Е БРЕМЕНА? Таа има посвоено две деца, а после тоа се сврти кон вештачкото оплодување: Ова се сите ДЕТАЛИ!

13 мај, 2020
SANDRA BULOK

Сандра Булок се сврте кон вештачко оплодување, кое, како што пишуваат странските медиуми, вроди со плод, а актерката остана бремена. Патем, таа веќе има две посвоени деца, ќерка Лејла и син Луис.

Овие шушкања ја преплавија јавноста, бидејќи извори блиски до актерката изјавија дека таа вешто го криела стомакот, а единствената работа што ја издала е тоа што целосно се криеше од очите на јавноста и повеќе не оди на тренинзи.

На забави и настани, таа одбивала да пие дури и кога се појавела.

Патем, Сандра имала голема желба да основа семејство со поранешниот дечко Џеси Џејмс,но нивната љубов се распадна  затоа што ја изневерувал, како што се наведува, со повеќе од 20 жени.