Селена Гомез полуде од жаба на снимањето на видео спот за песната “Boyfriend”

22 април, 2020
selena-gomez-music-video-1586535393

Веројатно сум го гледал видеото на „ Boyfriend“ на Селена Гомез до сега околу 20 пати, и сè уште сум фасциниран од тоа колку пријатно изгледа со жабите. Отпрвин, сфатив дека тие се пластични, но откако Гомез го пушти спотот зад сцената во вторникот, потврдено е: жабите всушност беа реални. БЉАК!

Сепак, и покрај она што го покажува вистинското видео, Гомез всушност не беше толку опуштена со жабите како што изгледа. Во видеото зад сцена, Гомез полудува кога еден од екипата и става жаба во рацете и таа започнува да скока наоколу. Сепак, морам да дадам аплауз на Гомез колку добро го направи спотот! Ако ви треба добра смеа денес, погледнете го зад сцената видеото на „ Boyfriend“ .