Северина изјави на Инстаграм: „Прво уверете се дека не сте опкружени со идиоти“

12 мај, 2020
северина

Хрватската ѕвезда Северина објави нова фотографија на Инстаграм на која изгледа беспрекорно.

Пејачката на фотографијата носи деловна комбинација, а строгиот изглед на облеката го разби со раскопчна кошула и гол стомак.

Северина ја искористи можноста да не потсети на славниот цитат од австрискиот психоаналитичар Сигмунд Фројд.

„Пред самите да си дијагностицирате депресија и ниска самодоверба, прво проверете дали навистина не сте опкружени со идиоти“, рече пејачката.

На кого размислуваше кога го објави овој славен цитат, само таа знае.