Шармантната Ријана со нов YouTube туториал!

28 април, 2020
Rijana

Ријана конечно се врати со уште еден туторијал за шминка, и овој пат, таа ни дозволува да ја видиме нејзината glowy no make up рутина. И додека многу туторијали на YouTube ветуваат нешто брзо и лесно, пејачката всушност го открива нејзиниот природен, летен изглед за кои треба само пет производи, и навистина ова изгледа лесно.

Додека ги претстави новите бронзери и руменила на Fenty Beauty, Ријана исто така ги понуди своите совети за лесно и забавно аплицирање. Едно од нив е на пример како виолетово руменило не мора да биде „застрашувачко“.

Без разлика дали сте во потрага да го постигнете нејзиниот изглед или сте само вљубени во нејзината личност, проверете го видеото погоре за да видите како Ријана се восхитува на себе си по секој чекор од нејзината рутина.