Што крие Дејвид Бекам под капата?

13 мај, 2020
images

Изгледот на Дејвид Бекам ги изненадил сите додека бил фотографиран на шопинг.

Уште во 2018 се шушкало дека поранечниот фудбалер, кој ја носи титулата за еден од најзгодни мажи на денешницата, направил трансплатација на коса се со цел да го сочува својот карактереистичен и препознатлив имиџ.

Но во последно време нековата коса е се поретка, што се гледа и на фотографии кои се направени деновиве додека Дејвид купувал во еден маркет. Иако во последно време не го напушта својот дом без да носи капа или шешир, а истото се однесува и на неговите фотографии кои ги објавува на социјалните мрежи сепак фографиите ги изненадиле сите негово обожаватели, особено обожавателките.

Пред само една година Бекам се појави во јавноста со долга бујна коса, а овој негов имиџ посебно бил забелешлив кога се појавил на тенискиот турнир Вимбелдон. Неговата косата тогам имала и потемна нијанса и густина што го правело помлад. Како модна икона Бекам од секогаш внимавал на својот изглед, особено на својата коса кога низ годините претрпела многу измени, а била иснпирација за многу млади и возрасни мажи.

Првата претпоставка дека има направено трансплатација на косата, датира од 2018 година кога исто така бил фотографиран во базен со пропетчена коса, а неговиор ПР одбивале да одговорат на прашањето на трансплатација иако и самиот Бекам се изјаснил дека бил нема ништо против тоа.

„Нема ништо лошо во тоа ако се одлучам на таков чекор, Ако почнам да ќелавам тогаш ќе ја избричам целата глава“ – изјавил Бекам во 2012 за Daily Mail.