Симболот на женственост: 20 познати дами чии лица ги украсуваат најмногу полните усни

5 април, 2020
Насловна

Комбинацијата на полни, убави усни и зрачна насмевка е еден од најсилните женски адути.

Самите усни, меѓу другото, се симбол на женственост и убавина, а меѓу познатите дами многу од нив се издвојуваат со убавината на усните.
Иако сите жени се секако убави на свој начин, во нашата галерија истакнавме 20 жени кои се истакнуваат за убавината на усните и насмевките


Повеќето спомнувања на полни усни веднаш ќе се сетиме  на пример на  Анџелина Џоли,Џулија Робертс или Лив Тајлер, но сепак списокот на дами на славните со полни усни е многу подолг, а 20 од нив погледнете ги во нашата галерија