Синот на Анџелина и Бред Пит ги запрепасти сите кои го видоа на улиците на Лос Анџелес!

29 август, 2020
profimedia-0386204384

Животот на „висока нога“ на семејството Пит-Џоли не е ништо ново, но појавата на 16-годишниот Пакс на улиците на Лос Анџелес остави многу запрепастени. Имено, младиот човек неодамна го помина тестот за возење, а од неговите родители, 56-годишниот Бред Пит и 45-годишната Анџелина Џоли, тој доби автомобил што многумина, заради неговата големина, го нарекуваат тенк.

Како што е веќе познато, во Америка е можно да се помине возачкиот тест на 16-годишна возраст, додека кај нас е од 18-годишна возраст. Но, се чини дека популарниот поранешен сопружник воопшто не се грижи за неговиот син Пакс и му верува целосно, бидејќи му е дозволено самостојно да располага и да управува со огромна Тојота.

Покрај 16-годишното момче, Бред и Анџелина имаат уште пет деца, 18-годишната Мадокс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шајло и 11-годишните близначки Вивиен и Нокс. И покрај фактот дека многумина претпоставуваат дека на децата навистина не им недостасува ништо, други веруваат дека целата работа што им е на располагање нема цена за нивниот развод. Освен фактот дека парот се пријавил за развод уште во 2016 година, најстариот син, Мадокс, не комуницирал со Бред повеќе од една година.