Сите зборуваат за фотографијата од детството на Новак Џоковиќ: Сега знаеме на кого личи Стефан! (ФОТО)

4 мај, 2020
новак 2

Новак Џоковиќ често објавува фотографии од своето детство на социјалните мрежи. Стефан неколку пати ги гледаше тениските натпревари на неговиот татко од ВИП ложата, па таа досега добро видовме како изгледаат Стефан и Тара.

Сепак, додека сите зборуваат дека Стефан е „пресликан“ на дедо, сепак една фотографија на социјалните мрежи вели поинаку.

Имено, на фотографијата стои Новак Џоковиќ со своите двајца помлади браќа. Сите коментираат дека синот на Новак, Стефан, неодоливо наликува на неговиот чичко, помладиот брат на Новак, Марк.

Што мислите вие?