Скот Дисик и Софија Ричи и дадоа на својата љубов уште една шанса два месеци по раскинувањето

16 јули, 2020
сфдвџцв

Празничниот викенд, кога Соединетите држави го славеа Денот на независноста, Скот Дисик и Софија Ричи се состанаа на заедничкиот собир во куќата на Кардашијан, а потоа очигледно сфатија дека донеле погрешна одлука. Откако во мај ја прекина тригодишната романса, Софија се сврте кон излегување и патување со пријателите, а Скот се посвети на своите деца, што ги дели со поранешната партнерка Кортни Кардашијан.

Scott Disick i Sofia Richie


Иако нивната љубов првично беше шокирачка од големата возрасна разлика, а на врската особено се спротивстави на славниот татко на младата Софија, музичарот Лионел Ричи, тие не дозволија да бидат разделени. Раскинувањето се случи пред два месеци кога Скот заврши на рехабилитациј. Но, таа сепак изгледа толерантна, па реши да му верува на Скот дека може да се промени.