Станија: ЦЕЦА ме разочара максимално, а сите знаат зошто :)

23 април, 2020
kija

Кија Коцкар и Станија Добројевиќ беа гости на “AmiG show” каде преку игрите на Огњен открија многу пикантерии.

Така, во играта „Контра шот“, Кија откри дека од домашните јавни личности најмногу била разочарана од Светлана Цеца Ражнатовиќ.

„Мислам дека на сите им е јасно зошто. Не одам понатаму“, рече кратко.

„Ах, јас пропуштив сè на нашата јавна сцена!“ Станија Добројевиќ шокирано одговори.

Потсетуваме дека Кија Коцкар во Задруга 1 во повеќе наврати потенцираше колку ја сака неа и нејзините песни, а по победата Цеца ја поддржа и и подари скапоцен фустан.