Станија ја обвини Зорана дека лошо ги фотошопира фотографиите! Негативно го искоментира нејзиниот задник

22 април, 2020
stanija

Станија веднаш искоментира дека фотографијата е фотошопирана.

За време на Ami G Show, Огњен им даде задача на Киа и Станија да ги погодат задниците на славните.

На една фотографија се најде Зорана на која нејзиниот задник е во преден план.

Станија веднаш искоментира дека фотографијата е фотошопирана.

И тогаш додаде дека тоа всушност е лош фотошоп бидејќи јасно се гледа дека задникот е обработен и дека сè е направено лошо.