СТАНИЈА ОВА ГО НАПРАВИЛА ЗА ПРВ ПАТ ВО СВОЈОТ ЖИВОТ! Имаат и две фотографии како доказ, нема да верувате во тоа што го гледате.

25 април, 2020
Naslovna

– Нема да верувате после три години и три реалити во мојот живот, јас денес за прв пат замесив леб.

Поранешната задругарка и популарна старлета Станија Дообројевиќ денес се пофали со неверојатен кулинарски потфат денес.

„Нема да верувате после три години и три реалити во мојот живот, јас денес за прв пат направив леб, Славка, што треба да кажете за тоа“, Станија ја праша својата мајка.

-Браво, те бакнувам, изјавила гордата мајка.

Во серија од неколку снимки, популарна старлета од Задруга покажа како изгледа нејзиното тесто, кое толку многу порасна што почна да се прелева од тепсијата.