Старлета ослабнала 2.5 килограми за пет дена и ја покажа својата фантастична линијата во долна облека!

16 април, 2020
Screenshot_1

Британската старлета Клои Фери, од почетокот на изолацијата реши привремено да се одмори од тренинзите, но брзо се врати во својата фитнес рутина, која ја прилагоди на домашната средина. Дека тоа покажало резултати најдобро кажуваат бројките на вагата, која за само два дена покажала 2.5 килограми помалку.

Воодушевената Фери го сподели тоа со своите следбеници. Го сликаше своето фантастично тело само во долна облека.

„Ова утро се разбудив со искинати стомачни мускули“, се пофали 24-годишната старлета.

Претходно, таа се пожалила дека страда од бавен метаболизам, поради што лесно се дебелее а тешко слабее.

Но, нејзиниот рецепт не е здрав со оглед на тоа што експертите советуваат да не се губат повеќе од 2 килограми за една недела.