Тажниот живот на Џим Кери: Од тешко детство, до проблеми со депресија

3 декември, 2020
20180209-dzhim-keri-go-napushta-fejsbuk-m

Џим Кери успеа да го насмее целиот свет, но неговиот живот е далеку од совршен и среќен. После бројните проблеми со родителите во детството, Џим Кери морал да се справи и со самоубиството на неговата поранешна девојка. Актерот и самиот страдал од депресија, а се соочил со секакви проблеми поради неговата слава…