Тејлор Свифт мораше да го продаде авионот! Цената од 6 милиони долари е ситница бидејќи има уште еден со мистериозен број

12 мај, 2020
тејлор

Тејлор Свифт, која беше прогласена за најплатена пејачка во 2019та година, ќе мора да се откаже од луксузот што го поседува. Во својата колекција има два приватни авиони, но ќе мора да се ослободи од еден.

Според странските медиуми, пејачката го продала помалиот авион, пренесува TMZ.

Се верува дека тоа е помалиот авион што го продала е нејзин, затоа што иницијалите на него ги означува иницијалите на членовите на нејзиното семејство: татко Скот, мајка Андреа, Тејлор и братот Остин. Иако не се знае колку го платила пејачката, ценита на авионот се движи од 1 до 6 милиони долари.

Сепак, иако се чини дека таа се откажа од едниот дел од луксузот, другиот авион што го поседува е многу поголем од оној што го продаде. Капацитетот на седишта е за 18 лица, а неговата вредност се проценува на 40 милиони долари. Овој авион е карактеристичен затоа што го има бројот 13 на предната страна, што инаку претставува среќен број на пејачката и датумот на нејзиното раѓање (13 декември).