Тепачка во Тител! Жељко Ражнатовиќ е во полиција!

7 јуни, 2020
zeljko 0

Вељко Ражнатовиќ, наводно, го претепал Стеван К. (36), околу 16 часот на улицата Лаза Костиќ во Тител.

Наводно избувнала расправија, кога Кирчански со пријателите и трубачите одел по улиците во Тител и ги викал сватовите на свадба. Во еден момент се водело расправија помеѓу Кирчански и Ражнатовиќ, која завршила со пресметка.

Стеван бил пренесен во КЦ Војводина во Нови Сад, а Вељко бил задржан на лице место. Беше известено од надлежните во обвинителство. Истрагата е во тек.