Тој е нејзин господар, а таа негова робинка: Анабела не може повеќе да издржи, упати жестоки критики до Марко! (ВИДЕО)

7 мај, 2020
анабела

Анабела Атијас и Гаги Џогани разговараа за нивната ќерка Луна Џогани и Марко Миjковиќ. Атијас е очајна за состојбата на нивната ќерка.

“Таа е потчинета во врската. Тој е нејзиниот господар, таа е негова робинка. И таа го сака својот господар, очигледно дека го сака таквото однесување.

Тој вели:” Ја „шутнав“ пред два дена. Се вели: “Ја оставив”, како човек треба да кажеш, бидејќи ја сакаш таа девојка. Не се сомневам во љубовта на Луна. Ако мислиш дека е среќна, добро, “, рече Анабела.

“Сè уште не се мешам “, одговори Гаги.