Ума Турман ја ишиша ќерката како Ла Миа Валас од Pulp Fiction

26 април, 2020
Naslovna

Маја Хoук само што доби опасна фризура и личи баш како да излегла директно од 80-тите. Актерката од серијата Stranger Things побарала помош за фризура од Ума Туман, која е нејзина мајка за работата да се заврши како што треба.

“Домашното шишање не враќа нас дома. Ние се пронаоѓаме секогаш тука”- напишала Турман на Инстаграм.

Можеби е само осветлување, но нешто за фризурата на Хоук носи впечатлива сличност со косата на нејзината мајка кога ja глуми иконата  Миа Валас во Pulp Fiction.

Во секој случај, боб со должина на брадата изгледа супер слатко од позади, и не можеме да чекаме за Хоук наскоро да сподели повеќе фотографии од новиот крој.