Уште една трагична вест ја погоди омилената пејачка

21 април, 2020
profimedia-0405012682

По објавувањето на бременоста, сè и тргна наопаку

 Кети Пери е 35-годишна американска пејачка која објави дека е бремена пред нешто повеќе од еден месец. Иако ова требаше да биде еден од најубавите периоди од нејзиниот живот, дојдоа трагични вести. Набргу по објавувањето на бременоста, ја потресе смртта на нејзината бабата Ен, а сега ја напушти нејзината долгогодишна љубов, мачката Кити Пури. Таа ги објави тажните вести на социјалните медиуми.


„За жал, Кити го заврши својот деветти живот. Кити Пури влезе од прозорецот на моето поранешно момче пред 15 години. Тогаш бремена побара прибежиште. После многу години, таа стана моја вистинска љубов и маскота на многумина “, напиша тажната Кејти на социјалните мрежи, каде објави неколку свои фотографии. На самиот крај на пораката, таа и се заблагодари за сите прегратки и љубов што ги даваше низ годините.