Ужасно: Братучедката на Мајкл Џексон ја продава ќесата за инфузија која што го уби!

30 септември, 2020
мајкл

Тимот на експерти од Лас Вегас се надеваат дека ќе заработат многу пари

Братучедката на Мајкл Џексон тврди дека ја има последната торба за инфузија што ја добил „кралот на поп музиката“, што било фатално  за него поради количината на Пропофол.

Сега, наводно, таа е подготвена да се раздели со гадниот „сувенир“, а тврди дека на ќесата има дури и дамка од покојниот Мајкл.

Братучетката на Џексон, Марша Стјуарт тврди дека таа му ја одзела споменатата  ќеса од неговата спална соба, кратко по неговата смрт.

Марша тврди дека ја зела вреќата со инфузија во изнајмената вила каде починал Мајкл. Таа исто така тврди дека ја видела во близина на креветот на Мајкл, и дека во вреќата имало „течност од бело млеко“, што е, како што велат, точен опис на Пропофол, кој во меѓувреме се стопил.

Сепак, братучедката на Мајкл тврди дека трагите од неговата крв на сетот за инфузија го привлекле нејзиното внимание и ја натерале да ја стави торбата во чантата и да ја однесе дома.

Сега, капка по капка од торбата оди на аукција, а аукциската куќа од Лас Вегас се надева на добар профит и сака да добие најмалку 2.150евра за ова морничаво историско парче на Мајкл Џексон.

Светските медиуми пишуваат дека во оваа приказна е премногу чудно што полицијата не би ги земала тие докази од местото на настанот, доколку тие веќе биле таму.