Ужива за сите пари! Анастасија со приватен авион пристигна во Црна Гора. „Испливаа“ фотографии од плажа

5 август, 2020
сасас


Анастасија одлучи да го помине и ова лето во Црна Гора, откако до неодамна помина на маршрутата Белград – Нови Сад, каде одбраникот, Ѓорѓе Куjиќ, има куќа на Дунав.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović

Анастасија сподели неколку фотографии и видеа со своите следбеници на Инстаграм. Прво можете да видите снимки од приватен авион, а потоа младата и популарна пејачка објави селфи покрај морето.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović