Веднаш по враќањето од село Вељко прво ја направи оваа работа, а Цеца снимаше!

18 април, 2020
ceca

Вељко само што се вратил во Белград отишол со мајка му Цеца да завршат некои обврски, а фолк ѕвездата го споделила нивното заедничко видео, притоа нагласувајќи една работа.

Имено, Вељко и Цеца се возеле, а таа го зела телефонот и снимала. Во видеото нагласила дека носат маски и дека мерките за заштита се присутни каде и да одат.

https://www.instagram.com/p/B_FAycvhWfn/