Викторија открила жешки детали од креветот со Бекам, фалејќи се колку бил надарен

21 април, 2020
download

И покрај тоа што тие се во брак 21 година, искрата продолжува да трепери меѓу Дејвид и Викторија Бекам. Бидејќи Викторија нема проблем да открие интимни детали од нивните животи, во едно интервју го прaшача како го повикува во кревет, што го посрамотило. Но, тоа не е единствениот детал што поранешната Спајсица ја сподели со јавноста.

Таа раскажа дека во нивниот прв дом (што го нарекоа Бекингамска палата) тие имаат една посебна просторија за секси игри и имаа огледало на таванот.

„Има просторија што личи на дворот и сето тоа е покриено во шема, а на таванот има огледало“, рече таа во интервјуто, додавајќи дека просторијата во која спиеле била спротивна: „Таа е бела и има голем дабов кревет“.

Таа исто така рече дека имаат секс секоја вечер.


„Јас одам секоја ноќ во кревет со Дејвид и не би било погрешно да кажеме дека одиме да спиеме“, изјави таа и откри што сака да носи (или поточно да не носи) во кревет: „Претпочитам да не ништо за мене, но неодамна Дејвид ми купи неколку колекции … “

 Во времето кога Дејвид бил во рекламата за долна облека Армани, Викторија се фалеше за пропорциите на нејзиниот сопруг. „Голем е. Огромен. Ако изгледав така, ќе одев по улицата во гаќичките“, рече таа во тоа време.

 “Горда сум што Дејвид и јас имаме одличен сексуален живот. Тој навистина има огромен. Може да го видите во рекламите. Сè е навистина негово”. Кога ја прашале новинарите на списанието „Ел“ истата година за големината на неговото машкост, Дејвид хумористично се повлекол.