Вљубена сум во Марко Миљковиќ! Страдам поради тоа: Пешиќ шокираше со признанието, настана ХАОС на црната маса! (ВИДЕО)

21 мај, 2020
zadruga

Љубовниот триаголник Луна – Марко – Јелена повторно ја затресе целата Бела куќа на „Задруга“, кога Пешиќ стана и истакна дека го брани Марко Миљковиќ токму затоа што е заљубена во него. Преку насмевка, таа направи вистински хаос, затоа што веќе не можеше да молчи на убедувањето дека заради своите емоции, таа стоеше на патот на среќата за Џогани и нејзиното момче.

„Заљубена сум во Марко, го бранам затоа што сум за заљубена и страдам“, рече таа со насмевка, а цимерите ја поздравија со овации.