Во смејството на Карлеуша се кршеа НОЕВИ ЈАЈЦА!

20 април, 2020
Capture

Кај ЈК се мора да биде специјално!

Јелена Карлеуша на Инстаграм сподели неколку фотографии и видеа на кои покажа како го слави Велигден со своето семејство.

Карлеуша позирала во дворот во долг портокалов фустан, покрај трпезата со јајца и одлична велигденска декорација.

Она што привлече најголемо внимание, сепак, не беше отворот на фустанот, туку огромните јајца, поточно како што откри Карлеуша во видеото – ЈАЈЦА ОД НОЈ.

Нејзината ќерка и Душко се кршат со овие гигантски јајца во видеото.