Во вакво издание не сме навикнале да ја гледаме: Новиот стил на облекување на Меган Маркл е право изненадување

21 април, 2020
Насловна

Ние сме навикнати да ја гледаме Меган Маркл во елегантни комбинации на облека, па дури и кога поводот не го бараше тоа. Сепак, од напуштањето на кралското семејство нејзиниот стил е целосно променет.  

Од елегантни фустани и потпетици зачекори во поудобна гардероба. Таа и принцот Хари се фотографирани неколку пати од моментот кога се преселија, а многумина се изненадени од нејзиниот секојдневен стил на облекување.  

Освен различен стил, многумина забележаа дека Меган се смее многу повеќе и се чинеше посреќна од порано.

Три години се обидуваше да се вклопи во строгите правила на животот наметнати од нејзината титула, но се чини дека таа е само сега навистина среќна. Нејзиниот живот надвор од Велика Британија се чини дека е многу удобен со неа.