За Коби и Ванеса Брајант денес ќе беше посебен ден! Скршена од болка Ванеса се обрати на Инстаграм

18 април, 2020
kobe-bryant-and-wife-vanessa-bryant

Мојот цар, моето срце и мојот најдобар другар. Среќна 19 годишнина од нашиот брак.Ми недостигаш. Би сакала да бидеш тука да ме прегрнеш во твоите раце. Те сакам

Така Ванеса се обрати на покојната кошаркарска легенда Коби Брајант. Почивај во мир Голем Човеку!

https://www.instagram.com/p/B_ITucyDzf2/