Згодната пејачка во провокативно издание го демонстрираше она во што е најдобра! (ВИДЕО)

7 мај, 2020
рита ора

На пејачката со албанско потекло, Рита Орa, се чини дека и недостасуваaт забави и клубови, па реши самата да направи коктел!

Таа, исто така, одлучи да го сними и сподели упатството за правење коктел со своите следбеници на Инстаграм.

Рита се појави во кратка црна маичка, а видеото започна со зборовите: „ќе ви покажам нешто во што сум најдобра, во пијалок“.

Таа исто така објасни дека нема шејкер и го заменила со блендер.

Погледнете како изгледа коктелот – маргарита кога Рита ќе го направи!