Животот го менувам од корен! Ќе бидам една преубава, ранета срна: Наташа Беквалац донесе одлука која мораше да ја сподели!

28 април, 2020
бекваац

Наташа Беквалац призна на Инстаграм дека сака да го промени животот од корен.

Пејачката објави фотографија од нејзиниот ручек у напиша: