Зошто на луѓето им смета Јелена Џоковиќ што наместо со месо, децата ги храни со компири?

24 април, 2020
Naslovna

Медиумите уредно ги пренесуваат нејзините изјави на Инстаграм или статуси, кои често предизвикуваат маса на негативни, скоро навредливи коментари од луѓе на кои им пречат „нејзините природни погледи“, без многу шминка, нејзината облека, нејзините потези во одгледување на децата, нејзината одлука да ги храни исклучиво со билки, без месо , со додатоци, пишува Luftika.rs  

Но, некако на јавноста и се чини дека најмногу најмногу им пречи што е сопруга на најдобриот светски тенисер Новак Џоковиќ.

Малку по малку, темата оди до тоа колку Јелена е антипатична, „зла“, ѓубре жена која скромно ја користи популарноста на Новак, парите и слично. Свртувањето секогаш завршува со Јелена како е многу лош избор за Новак Џоковиќ на кој ќе му дојде преку глава.

Колку и да зборувате за Јелена, факт е дека Новак не е врзан за неа со ланци и дека може да си замине ако е несреќен. Има нешто што се нарекува слободна волја. Сите сме сосема сигурни дека Новак не би останал во лош брак за медиумите и јавноста, ниту пак би имал две деца со жена што го прави несреќен. Дури и да претпоставиме дека не е 100 проценти задоволен, кој е? (и кој се грижи?)